Cum va arăta Centrul de Afaceri de la Năvodari

 

Încet, dar sigur, oraşul Năvodari se va transforma într-un punct de atracţie turistică nu doar pentru români, ci şi pentru cetăţenii străini care ne vor vizita ţara.

Unul dintre proiectele ambiţioase ale primarului Nicolae Matei – Centrului de Afaceri – se ridică la suma de 27.500.000 de lei. După cum a declarat edilul, Centrul de Afaceri va fi un important reper economic pentru judeţul Constanţa.

navodari_4.jpgProiectul va fi finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 4 – Sprijinirea mediului de afaceri regional şi local. Conform proiectului, Centrul de Afaceri va avea o suprafaţă de 6.822,60 mp. Centrul va reprezenta un punct de referinţă în activitatea economică a oraşului şi a zonei puternic industrializate. În cadrul acestuia vor exista spaţii pentru birouri, spaţii administrative şi săli de conferinţă care vor folosi pentru schimburi comerciale, activităţi economice şi pentru stabilirea de raporturi de colaborare între societăţi. Centrul de Afaceri va fi amplasat în Tabăra de Copii Năvodari.

Ziua de Constanta

Lasă un comentariu