“Nu beți Cola, conține avortoni!” Parintele Cleopa ne spune că bem sânge

fe02a53f10b9af9b4d27d70c348734b3_XL

Acesta este mesajul socant transmis enoriasilor de catre parintele Cleopa, duhovnic la Manastirea Gai din judetul Arad, in timpul unei slujbe. Parintele este binecunoscut pentru predicile sale “nonconformiste”, sustinand ca Antihristul a fost nascut in 1999, iar in 2032 va incepe Apocalipsa, dar si prin refuzarea cardului de identitate cu CIP, relatand ca, citit invers, cuvantul card inseamna DRAC.

Beti Cola, beti din sangele copiilor vostri“, afirma preotul, dar fara a avea o baza stiintifica, care sa demonstreze spusele sale. Parintele sustine ca in bauturile acidulate exista un real pericol, anume existenta avortonilor si ii sfatuieste pe enoriasi sa stea cat mai departe de aceste bauturi, deoarece “Daca beti Cola, practic beti din sangele copiilor vostri“.

In 2011, compania Pepsi a fost implicata intr-un mare scandal, acestia fiind acuzati ca folosesec celule prelevate din fetusi umani avortati pentru bautura Pepsi Next. La vreamea aceea, Pepsi lucra in parteneriat cu firma Senomyx, care produce arome artificiale folosind ţesuturi prelevate de la fetusi umani avortati, mai exact din rinichi. Pepsi neaga ca ar folosi tesut uman in bauturile sale: “Pepsi nu desfăşoară şi nu finanţează cercetări care folosesc ţesuturi umane sau culturi celulare obţinute de la fetusi sau embrioni umani”, a declarat Jeff Dahncke, director de comunicare la PepsiCo.

Probabil si parintele Cleopa a auzit despre aceasta intamplare si a decis sa-si atentioneze enoriasii sa nu mai bea acest tip de bauturi racoritoare, sustinand ca Diavolul este prezent peste tot, inclusiv in Cola.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s