UNPR Constanta – bilantul de sfarsit de an

Bilantul de sfarsit de an a fost subiectul intalnirii comune a Organizatiei Judetene si a Organizatiei Municipale. La intalnire au participat membrii Birourilor Permanente ale UNPR Constanta. Presedintele Organizatiei Judetene, George Lipoveanu, a tinut sa multumeasca tuturor celor prezenti pentru aportul adus in anul 2014. De asemenea, presedintele UNPR Constanta a transmis mesajul domnului Gabriel Oprea, presedintele partidului, care a multumit, la randul sau membrilor UNPR pentru implicarea avuta in activitatile politice si a mentionat din nou ca partidul va sprijini Guvernul condus de Victor Ponta. George Lipoveanu a apreciat si faptul ca formatiunea politica pe care o conduce a devenit mai dinamica in ultima perioada.

La randul sau, presedintele Organizatiei Municipale, deputatul Florin Gheorghe, a dorit sa le transmita celor prezenti ca in anul 2015 va continua consolidarea partidului.

Membrii UNPR au ciocnit la final un pahar de sampanie si au continuat discutiile informale in jurul bradului de Craciun.

image_1 image_7 image_15 image_17

Anunțuri

Un gând despre &8222;UNPR Constanta – bilantul de sfarsit de an&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s