Prefectul Radu Volcinschi propus spre schimbare. Seful ISU Dobrogea – out!

jianu-1377160196 radu-volcinschi

Prefectul Constantei este considerat responsabil, alaturi de seful ISU Dobrogea, de gestionarea dezastruoasa a interventiei de salvare in cazul prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol. Vicepremierul si ministrul de interne Gabriel Oprea a luat decizia de a-l elibera din functie pe colonelul Viorel Jianu, seful ISU Dobrogea si de a propune primului ministru debarcarea prefectului Radu Volcinschi.

De mentionat ca Radu Volcinschi nu s-a remarcat prin foarte multe lucruri in perioada in care a indeplinit functia de prefect. Poate fi mentionat faptul ca actualul prefect propus spre schimbare l-a suspendat din functie cu greu pe fostul sau sef de la Consiliul Judetean, Nicusor Constantinescu, dar nu l-a demis, desi avea acoperirea legala. Poate si pentru faptul ca Radu Volcinschi are inca postul anterior pastrat in cadrul CJ Constanta si cu siguranta, dupa plecarea de la Prefectura se va intoarce in Consiliul Judetean.

Cel mai probabil, locul prefectului va fi luat de subprefectul Ersun Anefi, cel care a tinut locul prefectului de fiecare data cand acesta nu era in localitate.

Reclame

Un gând despre &8222;Prefectul Radu Volcinschi propus spre schimbare. Seful ISU Dobrogea – out!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s