Meniul minune. Iată „cea mai sănătoasă masă din lume”

Cu toţii suntem interesaţi de alimentaţia sănătoasă, cu toţii vrem să ştim care sunt cele mai sănătoase alimente, cele mai bune fructe şi legume pentru sănătatea noastră. Nu e de mirare, atunci, că oamenii de ştiinţă au studiat ani de zile pentru a găsi răspunsuri la întrebările oamenilor legate de alimentaţia sănătoasă. Iar munca lor a fost răsplătită.

Oamenii de ştiinţă de la Centrul de cercetări alimentare Leatherhead din Marea Britanie au realizat cea mai sănătoasă masă din lume. Pentru obţinerea „retetei” s-au analizat 4.000 de reclame folosită de producători şi de supermarket-uri.

“Meniul minune” cuprinde o serie de alimente sănătoase, care pot fi incluse atât în mesele principale, cât şi pe post de gustări.

Iată, aşadar, ce conţine meniul:

1. Terină de somon proaspăt afumat

Conţine Omega 3 şi DHA (acid docosahexaenoic), benefic pentru artere, inimă şi creier. Alături se poate servi o salată cu ulei de măsline extravirgin care ajută la menţinerea unui nivel normal al colesterolului.

2. Pui cu linte şi legume

O masă hrănitoare şi sănătoasă, bogată în proteine care contribuie la creşterea masei musculare. În plus, acidul pantotenic din linte reduce oboseala şi îmbunătăţeşte performanţele intelectuale.

REALITATEA.NET

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s