Fabrica de bani a României face angajări. Vezi dacă te califici

Imprimeria BNR, compania de stat care tipăreşte bancnote pentru BNR, face recrutări în această perioadă. Angajatorii caută tipăritori, casier tezaur, un inginer sistem informatic, un expert în achiziţii publice şi un inginer tehnolog. Imprimeria BNR ofertează candidaţii cu salariu motivant şi tichete de masă şi caută oameni bine pregătiţi, care nu au antecedente penale, sunt corecţi şi au simţul răspunderii. Toate detaliile, într-un material ECONOMICA.NET.

Imprimeria BNR caută în această perioadă doi tipăritori de bancnote. Candidaţii ideali au absolvit studii medii, au cel puţin 10 ani experienţă ca tipăritor pe maşini offset şi/sau de tipar adânc, din care cel puţin jumătate pe maşini de tipărit comandate de calculator. Te califici pentru acest post dacă demonstrezi că eşti serios, corect, ai simţul răspunderii, eşti adaptabil şi ai cunoştinţe medii de limba engleză. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în domeniul tiparului de securitate.

Candidaţii vizaţi pentru acest post nu au antecedente penale şi nu sunt în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea unei infracţiuni. Mai mult, candidatului ideal trebuie să nu i se fi desfăcut contractul de muncă din motive care ţin de persoana lui, în ultimii 5 ani de activitate profesională. E obligatoriu să ai domiciliul stabil în Bucureşti ca să fii eligibil pentru acest post.
Detalii, aici.
Imprimeria BNR mai angajează şi un casier tezaur. Candidatul ideal a absolvit liceul economic, are cel puţin 3 ani experienţă în gestiunea de valori, ştie legislaţia în domeniu, are domiciliul stabil în Capitală, e serios, corect, are simţul răspunderii, e meticulos, adaptabil. Ca şi în anunţul de recrutare precedent, e obligatoriu să nu ai antecedente penale, să nu fii în curs de urmărire penală sau judecată, să nu ţi se fi desfăcut contractul de muncă din motive imputabile ţie, în ultimii 5 ani. Amănunte, aici.

Imprimeria BNR recrutează un expert achiziţii publice. Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare tehnice, ai cel puţin 3 ani experienţă în achiziţii publice într-o societate de producţie tipografică, ştii legislaţia din domeniul achiziţiilor publice, ştii să întocmeşti documentaţia şi poţi să asiguri urmărirea derulării achiziţiilor în termenele solicitate, ştii să operezi un PC şi ai cunoştinţe medii de limba engleză. Mai multe detalii, aici.

Se mai caută un inginer sistem informatic la Imprimeria BNR. Candidatul ideal are studii superioare şi cel puţin 3 ani experienţă în IT, are cunoştinţe avansate de limba engleză, poate întreţine, configura şi programa reţele interne de calculatoare cu maximum 10 staţii de lucru şi poate dezvolta aplicaţii de uz intern pentru gestionarea de baze de date de mici dimensiuni.Toate detaliile, aici.

Te califici pentru postul de inginer tehnolog la Imprimeria BNR dacă ai absolvit studii superioare tehnice, ai minimum 5 ani experienţă în domeniul tipografic, ştii să operezi un PC şi ai cunoştinţe medii de limba engleză. E preferabil să fi lucrat în domeniul tiparului de securitate dacă vrei să fii recrutat pe acest post. Mai multe informaţii, aici.

Imprimeria BNR oferă salariu motivant şi tichete de masă candidaţilor care vor fi selectaţi pentru posturile ofertate de companie.

ECONOMIA.net

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s