CE JOBURI ţi se oferă în ţara din Europa cu cele mai mari SALARII

Danemarca este ţara cu cel mai mare salariu mediu din Europa, 4.902 euro pe lună, potrivit Eurostat, şi unul dintre statele cu cele mai multe joburi vacante pentru români.

Danemarca are cele mai multe locuri de muncă pentru români prin reţeaua europeană de joburi EURES. Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt peste 90 de posturi disponibile în momentul de faţă.

Cele mai multe posturi se adresează stagiarilor şi lucrătorilor în ferme de animale sau în ferme de cultivare a legumelor, iar salariile încep de la 1.300 de euro lunar. VEZI lista joburilor aici.

Conform portalului EURES, cetăţenii europeni au la dispoziţie circa 32.000 de joburi vacante în Danemarca, însă o mare parte dintre acestea presupun cunoaşterea limbii daneze. Sunt, totuşi, peste 2.000 de posturi care solicită doar limba engleză, în domenii ca ingineria, medicină sau IT. Poţi căuta un post aici.

Conform portalului Tjobs, care centralizează ofertele firmelor de recrutare, angajatorii danezi au aproape 300 de locuri de muncă publicate pe site-urile româneşti, cele mai multe în agricultură, zootehnie, curăţeni şi sănătate. Vezi lista aici.

Salariile pornesc de la 1.000 de euro şi pot ajunge la 6.000 de euro lunar. O parte dintre angajatori asigură şi cazarea gratuită a lucrătorilor români.

REALITATEA.NET

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s