Moartea fulgerătoare a milionarului din Top 300. Cum s-a stins din viață, în câteva minute, un bărbat de 2 metri

 

Deşi patrona un imperiu al medicamentelor, inima l-a trădat pe medicul Dragoş Pop şi a cedat la 44 de ani. Măcinat de intrigi conjugale, omul de afaceri avea, fără să știe, probleme cardiologice. Pentru el nu s-a găsit doctorul care să-l salveze!

Lumea medicală şi mediul de afaceri au fost zguduite, ieri, de o veste năucitoare: Dragoş Pop, locul 211 în Top 300 Capital, cu o avere de aproximativ 30 de milioane de euro, a decedat în urma unui atac coronarian. În vârstă de 44 de ani, Pop era căsătorit şi avea o fetiţă.

Aflat ieri dimineață în Pitești, la o întâlnire de afaceri împreună cu soția, cea alături de care a traversat perioade bune, dar și clipe nefaste, Dragoș Pop a fost săgetat, la un moment dat, de o durere atroce. Nu se știa despre ce este vorba, astfel că a fost transportat imediat la spitalul din localitate. Acolo s-a constat faptul că erau complicații majore care nu suportau amânare, astfel că s-a dispus trimiterea lui de urgență la București cu o salvare.

Pe drum, inima medicului a încetat să mai bată. Trecuseră doar câteva zeci de minute de la fatidica întâmplare. Nu știa că are probleme cardiace, susțin cei din familie. Problemele au apărut pe fondul unei perioade mai dificile. Purta de grijă la peste 600 de angajați, iar în căsnicie nu era totul frumos. Elenei Pop nu i-a venit să creadă ore întregi că bărbatul ei, un munte de om (avea aproape doi metri), nu mai este în viață. A suferit o cădere psihică, din care și-a revenit abia după câteva ore bune, în după-amiaza zilei de ieri.

Cu afaceri prospere în domeniul medicamentelor, Dragoş Pop, născut în Suceava, dar stabilit de ani buni în Bucureşti, provenea dintr-o familie de doctori. Tatăl său este specialist în medicină internă. Absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, promoţia 1994, Pop ar fi putut deveni un neurolog apreciat, dar a preferat lumea business- ului, în care intrat din 1998.

Soţia se ocupă de reţeaua de farmacii

Lui Dragoș Pop nu-i lipsea aproape nimic. Locuia într-o vilă din Pipera, își făcea vacanțele în țări exotice precum Jamaica, iar afacerile îi mergeau brici. Anul trecut, potrivit datelor contabile ale companiei ADM Farm, în care era asociat şi deţinea 50% din acţiuni, a avut o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro. Între timp, pe lângă distribuţia de medicamente, activitatea principală a companiei, a mai deschis şi o reţea de farmacii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. De gestionarea lor se ocupa soţia.

În schimb, apropiaţii susţin că, în viaţa personală, lucrurile nu decurgeau ca în primii ani de după căsătorie. Afacerile îi ocupau tot timpul şi îl consumau psihic enorm. Prieteni de familie au dezvăluit că soţia îl bănuia de infidelitate, însă el nega de fiecare dată şi punea irascibilitatea de acasă pe seama stresului şi a oboselii de la serviciu. S-a pus chiar problema divorţului.

Fizic impunător, boală necruţătoare

Moartea lui Pop a fost fulgerătoare. Explicațiile acestei morți subite sunt greu de găsit, mai ales că moldoveanul avea un fizic de baschetbalist, la care se adaugă un trecut lăudat în afaceri. „S-a ridicat pe propriile forţe. Nu a făcut parte din generaţia cripto-comuniştilor deveniţi peste noapte oameni afaceri„, ne-a declarat ieri un prieten de-al său, sfâşiat de durere.

Potrivit medicilor, atacul coronarian poate apărea din pricina nivelului crescut al colesterolui, a lipsei de activităţi fizice sau a diabetului.

EVZ.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s