Ce spune fiul lui Mazăre despre încurcătura cu radarul

Fiul primarului Constanţei a recidivat. La numai trei luni după ce a rămas fără permis după ce a fost prins de radar conducând cu viteză, el a primit o nouă amendă pentru că a fost prins conducând fără acte.

Fiul primarului a plecat împreună cu un prieten al său spre Bucureşti, într-un Jaguar. După ce a parcurs o parte din drum, şoferului i s-a făcut rău şi l-a rugat pe Răducu să treacă la volan. Deşi ştia că nu are actele la el, s-a urcat la volan şi şi-au continuat drumul.

Pe traseul Autostrăzii Soarelui, autoturismul a fost interceptat ca rulând cu viteza de 196 kilometri pe oră, aşa cum povesteşte Răducu. Însă la acel moment la volan nu se afla Răducu, ci prietenul său.

„Când mai aveam 20 de kilometri şi ajungeam la Bucureşti, am fost opriţi şi pentru că nu aveam actele la mine m-au amendat cu 280 de lei. Nu mi-au dat niciun punct de penalizare. Eu am permis de conducere”, spune Răducu.

Prietenul lui Răducu Mazăre a susţinut, la rândul său, declaraţia şoferului, drept pentru care poliţiştii i-au ridicat lui permisul de conducere, şi nu fiului primarului Constanţei.

Cu toate acestea, spun poliţiştii, imaginile surprinse de camera video a aparatului radar vor fi analizate, în aşa fel încât să se stabilească exact cine a condus, deşi inspectorul de poliţie Ion Ilinca, Şeful Biroului de Poliţie al Autostrăzii, spune că este greu să-şi dai seama din înregistrări cine se afla la volan în momentul în care radarul a înregistrat viteza.

„Pe autostradă avem radare în cascadă şi astfel cel care este prins de trei ori că depăşeşte viteza este sancţionat de tot atâtea ori”, spune Ion Ilinca.

Conducea cu viteză

În luna mai, Răducu Mazăre a rămas fără permis după ce a fost prins de radar cu 170 de kilometri pe oră. Conform legislaţiei rutiere, el avea voie să circula cu 110 kilometri pe oră. El s-a ales şi cu o amendă de 200 de lei. Răducu îşi luase de curând permisul auto. Autoturismul, un Chevrolet vechi de şapte ani, l-a primit de la unul dintre unchii săi, cu ocazia majoratului. Fiul primarului Constanţei a împlinit 18 ani pe 31 ianuarie.

Ziua de Constanta

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s