Încep vacanţele pe bani puţini

Am intrat în penultimul week-end din acest sezon estival. Încet, încet numărul turiştilor de prin staţiuni, din timpul săptămânii mai ales, începe să scadă, semn că de acum vara a trecut. Din păcate, nici vremea nu ne mai ajută foarte mult pe litoral. Avem soare din belşug, însă nu şi temperaturile cu care deja începusem să ne obişnuim. Dar poate că nu puţini români tocmai asta au aşteptat şi aşteaptă, să treacă perioada extrem de caldă şi aglomeraţia din plin sezon, pentru a se putea relaxa pe deplin. Şi preţurile sunt, pentru aceştia, mult mai prietenoase. Oricine cumpără o vacanţă între 2 septembrie şi 14 octombrie beneficiază de şase nopţi de cazare pe litoral, la preţuri mult mai mici, precum şi de un voucher de atracţii (intrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea).

Iată şi cât ar costa un astfel de sejur: la un hotel de cinci stele, cu mic dejun, şase nopţi de cazare costă, de luna viitoare, 549 lei, la patru stele, tot cu mic dejun, 439 lei, iar la trei stele, 240 sau 379 de lei, în funcţie de cum se optează în ceea ce priveşte micul dejun.
Pentru cei cu pretenţii mai scăzute şi cu bani mai puţini, şase nopţi de cazare costă, la două stele, 279 lei cu mic dejun, sau 209 lei, fără mic dejun.
Turiştii pot opta, chiar şi în sep-tembrie, şi pentru opţiunea „All inclusive“, care asigură toate cele trei mese, servite în regim bufet (bucătărie românească şi tradiţională), băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, la piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. În acest caz pachetele sunt de câte cinci nopţi de cazare. Astfel, la cinci stele, turiştii trebuie să achite câte 895 lei, la patru stele câte 795 lei, iar la trei stele, câte 695 lei.
Biletele acestea de vacanţă pot fi cumpărate numai cu plata integrală, prin intermediul agenţiilor de turism membre ANAT din ţară.Vacanţă la ţară

Constănţenii care nu au apucat vara aceasta să plece în vacanţă pot opta pentru cinci nopţi la… ţară. Programul special „Vacanţe la ţară“ se desfăşoară între 1 septembrie şi 15 noiembrie, şi oferă sejururi de cinci nopţi/şase zile la pensiuni de două margarete, la preţul de 150 lei/ persoană şi la pensiuni de 3 şi 4 margarete, la 195 lei/persoană.
Pachetul de servicii include cazarea în cameră dublă şi micul dejun. Pensiunile care sunt incluse în acest program sunt din judeţe ca Alba, Argeş, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vrancea.
Cuget Liber
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s