Reţea de prostituţie şi proxenetism la Constanţa, vizată de anchetatori. Se fac percheziţii în opt locuinţe din Palazu Mare şi Mangalia

 

Opt percheziţii domiciliare au loc la această oră pe raza judeţului Constanţa. Descinderile anchetatorilor vizează o reţea de proxenetism din Palazu Mare şi Mangalia.

O reţea de prostituţie şi proxenetism este vizată de poliţiştii constănţeni. La această oră sunt în curs de desfăşurare 8 percheziţii la domiciliile mai multor persoane suspectate de practicarea prostituţiei şi proxenetismului.

Acţiunea a fost organizată de ofiţerii Compartimentului Moravuri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, care au beneficiat de sprijinul Poliţiei Municipiului Constanţa, Serviciului Intern de Protecţie a Informaţiilor, al luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Şase dintre acestea se desfăşoară în Palazu Mare, iar două la Mangalia.

La finele săptămânii trecute, alţi doi indivizi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism, lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe, în formă continuată.

La data de 9 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul S.I.P.I., D.O.S., S.I.A.S. şi I.J.J. Constanţa, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au organizat şi executat o acţiune pe linie de prostituţie-proxenetism pe raza judeţului Constanţa, ocazie cu care au fost depistate în flagrant Nicoleta B. (26 ani) din municipiul Constanţa, Mihaela F. (20 ani) şi Elena P. (22 ani), ambele din Bucureşti, suspectate că practicau prostituţia în folosul lui Marian Cioroiu (32 ani) din Constanţa.

În cadrul acţiunii au fost efectuate şi trei percheziţii domiciliare în cursul cărora a fost depistat şi Daniel Toma (18 ani) din Constanţa, suspectat cu privire la faptul că a exploatat-o sexual, împreună cu Marian Cioroiu, pe minora G. L. (13 ani), în perioada mai-iulie 2012.

Fata fugise de acasă la prietenul ei, dar acesta a vândut-o pur şi simplu proxenetului. Ea era bolnavă de SIDA, astfel că este posibil să fi infectat clienţi cu care a întreţinut relaţii sexuale. Fata s-a întors în sânul familiei, care dispune de o situaţie materială bună şi care va suporta toate costurile tratării ei, inclusiv pe plan psihologic.

Cu ocazia acţiunii anchetatorilor, a mai fost depistată şi C. G. (17 ani), persoană neînregistrată în baza oficială de date, suspectată că practica prostituţia în folosul lui Marian Cioroiu.

Cei doi indivizi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, fiind introduşi în arestul I.P.J. Constanţa, pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism, lipsire de liberate şi loviri sau alte violenţe, în formă continuată. Tribunalul Constanţa a dispus arestarea lor preventivă.

Adevarul de seara Constanta

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s