Dragomir, FĂCUT ZOB: „O panaramă, un miliţian prost!”

Scandalul dintre Adrian Thiess, organizatorul meciului amical Dinamo – FC Barcelona, şi Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a ajuns la stadiul atacurilor la persoană.

Adrian Thiess a fost extrem de deranjat de afirmaţiile lui Dumitru Dragomir, care a repetat că amicalul anului a fost „o panaramă de meci”.

„Cât timp va mai rămâne în libertate sau în funcţie Dumitru Dragomir, nu vom mai organiza astfel de meciuri în Bucureşti, poate chiar în România! O să mai organizăm în acest an două partide la Sofia şi la Budapesta, unde vom alege dintre Barcelona, Real, Manchester United, Arsenal şi Chelsea. Am putea aduce, în continuare, astfel de echipe în ţară la noi, dar numai dacă se duce Mitică la brutărie sau la azil! Şi promit să las intrarea gratis pentru oamenii simpli la astfel de meciuri dacă este înlăturat Dragomir”, a declarat Adrian Thiess, conform Gazetei Sporturilor.

„Dragomir şi-a permis să spună despre amicalul Barcei că este o panaramă, tocmai el, un miliţian prost! Poate el e panaramă, având în vedere că a venit la stadion şi a băut şampanie şi s-a îmbuibat la lojă! Din cauza lui a trebuit să dăm zeci de explicaţii catalanilor, fiindcă a pus la îndoială şi sosirea lui Messi. Dragomir e «noaptea minţii». O să mă ţin de capul lui, va da lămuriri instituţiilor statului despre anumite afaceri personale”, a mai spus Adrian Thiess.

Realitatea.Net

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s