Grupul de Dezvoltare Durabila se implica in “Scoala Altfel”

Asociatia Grupul de Dezvoltare Durabila a demarat proiectul „Descopera-ma pe mine”. Proiectul s-a desfasurat in colaborare cu Scoala numarul 12 din Constanta, si a implicat elevi din clasele 5-8. Pe parcursul a trei zile, voluntarii GDD au discutat cu elevii, au organizat jocuri si concursuri, astfel incat toti cei prezenti sa petreaca cateva ore de relaxare intr-un mod activ si placut.

„ Proiectele pe care noi le derulam au o componenta educationala. Nu este prima data cand ne implicam in proiecte scolare. Mai avem in derulare doua proiecte in colaborare cu   elevii din Consiliul Judetean al Elevilor, proiecte care se refera la Simularea Parlamentului European si la Cercul de Jurnalism” a precizat Roxana Evdochim, coordonator programe din cadrul GDD.

Proiectul „Descopera-ma pe mine” a fost coordonat de  voluntarii Gabriel Chitic si Ionut Chitic, fiind ajutati de Nicola Lambru.

Grupul de Dezvoltare Durabila este o organizatie neguvernamentala care isi propune sa demareze proiecte in domeniile protectiei mediului, turismului si de cultura civica.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s