Implica-te! Fii voluntar in GDD

Grupul de Dezvoltare Durabila Constanta selecteaza noi membri care sa faca parte din organizatie in anul 2012. Infiintata in acest an, organizatia a demarat proiecte importante pentru sustinerea comunitatii locale. „Step plan 20-20” este unul din proiectele care se apropie de final. Acest proiect a constat intr-o analiza facuta la nivelul a 6 localitati, analiza care sa identifice oportunitatile socio-economice si posibilitatea de implementare a acestora in randul comunitatii.
O alta initiativa pe cale sa demareze este simularea institutiilor europene la nivelul elevilor de liceu din Constanta.
GDD a incheiat protocoale cu mai multe institutii si autoritati publice, locale, regionale si nationale, si, de asemenea, au fost initiate demersuri de cooperare cu Forumul Dunarii  pentru Societate Civila, Forumul Dunarii de Mediu si Comisia Marii Negre.
Grupul de Dezvoltare Durabila este o organizatie neguvernamentala, avand ca principale preocupari protectia mediului, turismul, identitatea culturala, etc. Daca doriti sa va implicati in mod activ in proiectele organizatiei, puteti transmite un CV pe emailul organizatiei: gdd.romania@gmail.com, urmand sa fiti programati ulterior la un interviu.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s