Biletele CFR se scumpesc cu 18% incepand de duminica. Un bilet Bucuresti – Constanta va costa 61,6 lei pentru rapid, clasa a II-a

CFR Calatori anunta ca, incepand de duminica, 14 august 2011, tarifele la transportul feroviar de calatori se vor majora cu 18 la suta. „Masura face parte din strategia de redresare si echilibrare a situatiei financiare a companiei si are ca principala cauza cresterea preturilor – care a avut loc de la data ultimei majorari (20 septembrie 2010) si pana in prezent – la diferite materiale cu pondere mare in activitatea de transport feroviar: combustibil, energie, piese etc”, informeaza compania, potrivit Mediafax.

Facilitatile de calatorie acordate de CFR Calatori pana la acest moment se aplica in continuare si dupa majorare, mentinandu-se principiile de protejare a calatorilor care utilizeaza frecvent trenurile de persoane, prin continuarea acordarii de reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetisti si de 75 la suta la abonamente pentru elevi si studenti.

Si restul ofertelor comerciale prin care se acorda reduceri la transportul cu trenul, se vor mentine: „Calatoria dus-intors” cu o reducere de zece la suta; reduceri intre 5-13 la suta la achizitionarea biletelor cu anticipatie; „Minigrup 2 – 5” este destinata celor calatoresc in grupuri mici (de 2 – 5 persoane) si este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin in zilele de vineri si duminica, cu reduceri intre zece si 25 la suta; „Cartea VSD” (vineri, sambata, duminica) valabila in week-end, cu reduceri intre 25 si 60 la suta; oferta de vacanta – reducere de zece la suta, la cumpararea biletului online cu un card MasterCard sau Maestro.

De exemplu, pentru Bucuresti – Ploiesti tariful la tren rapid clase a II-a va creste: de la 21.5 lei la 25.4 lei, iar la clasa 1: de la 29.6 lei la 34.9 lei, pentru Bucuresti – Constanta tariful la tren rapid clasa a II-a va creste de la 52.2lei la 61.6 lei, pentru Bucuresti – Brasov, la tren rapid clasa a II-a: de la 44,1 la 52.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s