Ole! Radu Mazare, toreador de Mamaia

Îmbrăcat într-un costum de toreador violet, aşa cum numai el ştie să pozeze, Radu Mazăre a făcut senzaţie încă de când s-a urcat pe scenă. Alături de el au defilat două domnişoare ale căror trupuri firave au fost acoperite, ademenitor, de rochii lungi, de-un roşu ameţitor. Iar publicul le-a răsplătit pe deplin prestaţia.

„Am intrat şi am prezentat în colecţia lui Cătălin Botezatu. Este o pasiune a mea. Are două mari calităţi: unu, te destinde, eşti mai relaxat, trăieşti mai mult, că nu-mi place să trăiesc încrâncenat, aşa cum din păcate se trăieşte în România, iar doi, fac reclamă staţiunii şi litoralului românesc. Sunt lucruri bune, cu care mergem la nivel de top mondial”, a spus Radu Mazăre, la Realitatea TV.

Pe de altă parte, Mazăre susţine că festivalul, care presupune desfăşurarea unui număr impresionant de forţe pe parcursul a trei zile, a scos din bugetul municipalităţii 20.000 de euro, restul banilor fiind asigurat „de privaţi”.

„Cred că aşa trebuie să ne promovăm litoralul”, susţine Mazăre.

Radu Mazăre nu este la prima experienţă „fashionistă”. Anul trecut, primarul Constanţei şoca prin apariţia sa pe un alt podium de modă, îmbrăcat în uniformă de ofiţer nazist. Ulterior, a întruchipat diverse personaje, în diferite pictoriale, de la gangster, la căpitanul Jack Sparrow, din filmul „Piraţii din Caraibe”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s