Senatorul Hasotti in vizorul ANI

„Nu am fost anunţat de ANI, am aflat din presă. Dacă voi fi chemat, dacă informaţiile pe surse se verifică, mă voi duce de îndată la ANI şi cred că nu durează mai mult de cinci minute ca să rezolv neînţelegerile”, a spus Haşotti.

El a arătat că îşi poate justifica averea.

„Pot justifica până la ultimul leu, ultimul euro. Probabil sunt şi nişte neînţelegeri. Am înţeles, tot din presă, că şi fi primit două terenuri de la Primăria din Constanţa. Eu nu am primit niciun centimetru pătrat. Sunt nişte neînţelegeri pe care şi eu vreau să le rezolv”, a spus Haşotti.

Parlamentarii Puiu Haşotti şi Marius Spînu sunt verificaţi de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate, anchetele în cele două cazuri fiind pornite de aproximativ o lună, în urma unor sesizări în legătură cu cei doi primite de la două persoane, au declarat, miercuri, surse din instituţie.

„Am început investigaţia după ce, în urmă cu aproape o lună de zile, am primit două sesizări de la două persoane fizice care ne reclamau posibile nereguli în legătură cu averea celor dopi parlamentari. În prezent, suntem în faza în care am cerut documente de la instituţiile care le deţin”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din ANI.

Senatorul PNL Puiu Haşotti, care este şi liderul grupului PNL din Senat, deţine, conform celei mai recente declaraţii de avere, două case de locuit, una construită şi una moştenită, ambele în Constanţa. El mai are circa 75.000 de euro şi aproape 300.000 de lei în conturi. Haşotti nu are maşină sau alte bunuri de valoare.

Sentatorul Hasotti a fost unul dintre cei mai vehementi parlamentari in privinta infiintarii ANI, desi institutia era ceruta de Uniunea Europeana, si asumata de Romania in acordul de aderare la UE.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s