Dieta bazata pe sex

Un studiu recent arată că femeile sunt dispuse să aibă relaţii sexuale la sfârşitul unei zile lungi şi obositoare, pentru că sunt convinse că acesta este un mod de a pierde în greutate.
Cercetările arată că 76% dintre femei sunt dispuse să includă în rutina nocturnă activitatea sexuală dacă sunt de părere că le ajută să ardă calorii, scrie dailymail.co.uk.
Aproape două treimi dintre femeile care au abonamente la săli de sport au declarat că sunt mai fericite atunci când fac sex sau curăţenie dacă aceste activităţi le ajută să ardă acelaşi număr de ca-lorii ca o şedinţă la sala de fitness.
„O jumătate de oră de relaţii sexuale ajută la arderea a 150-250 de calorii şi poate ajunge chiar la 350 de calorii, în funcţie de cât de activă este persoana”, spune Kerry McCloskey, autoarea cărţii „Dieta bazată pe sex”.
Celebrităţile vorbesc despre dieta bazată pe sex de mulţi ani. Actriţa din „Sex and the City” Kim Cattrall spune că activitatea sexuală este una dintre metodele folosite de ea în dietă, alături de exerciţiile Pilates şi antrenorul personal de sport, iar cântăreaţa Mel B spune că această dietă a ajutat-o să slăbească după naştere.
Se pare că exerciţiile sexuale scad riscul de atacuri de cord şi prelungesc viaţa.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s