Cat de mult sex faci în vacanta în functie de zodie

Berbec: acest nativ visează cu ochii deschişi la sex pe plajă, pe balconul camerei de hotel, în iarbă, oriunde este spontan şi riscant! Totuşi, nu miza automat pe faptul că veţi avea un concediu plin de fantezie. Dispoziţia Berbecului este schimbătoare, iar libidoul lui poate trece repede de la o extremă la alta…

Taur: acest nativ preferă o vacanţă romantică cu tente sexuale, nu invers! Aşa că după ce aţi mers dimineaţa într-o cafenea drăguţă, aţi vizitat un loc pitoresc, aţi stat la soare, aţi ieşit la restaurant şi v-aţi plimbat pe faleză, abia după toate acestea Taurul te va seduce în dormitor. Şi e posibil să-ţi răpească somnul de frumuseţe!

Gemeni: am putea spune că nativul în zodia Gemeni are două abordări: ori organizează o escapadă sexuală într-un loc exotic, ori plănuieşte să vizitaţi cât mai multe obiective turistice. Dacă iubitul tău este zodia Gemeni aşteaptă-te în ambele cazuri la flirturi şi avansuri sexuale, care sigur te vor pune pe jar.

Rac: bărbatul Rac abia aşteaptă vacanţele însorite cu persoana iubită. Ele reprezintă ocazia de a întări relaţia de cuplu pe toate planurile, inclusiv sexual. Dacă iubitul tău este zodia Rac, în vacanţă te va copleşi cu mai multă atenţie ca de obicei, aşa că pregăteşte-te pentru sex şi dimineaţa şi seara!

Leu: acest nativ consideră că orice vacanţă ar trebui piperată cu câteva surprize sexuale. Crede ferm în faptul că, în vacanţă, suntem mai relaxaţi şi binedispuşi, aşa că partidele de sex pot avea încărcătură erotică aparte. Poate că nu veţi face sex foarte des, dar fii sigură că iubitul tău te va surprinde cu câteva mişcări noi!

Fecioară: dacă vrei să ai parte de mult sex în concediu, oferă-i bărbatului Fecioară cea mai luxoasă cameră de hotel, cu privelişte la apa mării, ca să nu simtă că pierde din vizitat… În orice caz, acest nativ va face tot posibilul ca ultima seară din vacanţă să fie pur şi simplu perfectă. S-ar putea să împacheteze el lenjeria sexy pentru tine…

Balanţă: adoră partidele de sex atent planificate, într-un decor deosebit. Dacă îi place camera de hotel, va insista să testaţi câteva locuri cu potenţial erotic. Tot el este genul care face avansuri în public, în locuri inedite, dar nu vrea să meargă până la capăt. Aşa că vei avea parte de un preludiu continuu!

Scorpion: dacă iubitul tău este zodia Scorpion, una din zile o veţi petrece în patul mare şi confortabil din camera de hotel. Totodată, Scorpionul te va surprinde cu o invitaţie sexuală şi când vă plimbaţi pe faleză târziu în noapte… Acest nativ adoră adrenalina şi romantismul unei vacanţe!

Săgetător: sexul în natură este fantezia numărul 1 pentru Săgetători. Dacă vezi că iubitul tău dă repede deşteptarea şi te grăbeşte să ieşi din camera de hotel, nu ofta… Nu înseamnă că nu vei avea parte de sex. Trebuie doar să ai curajul să-i accepţi propunerile indecente din cursul zilei.

Capricorn: acest nativ va căuta să înceapă fiecare zi de vacanţă cu dreptul, ceea ce înseamnă că preferă să facă sex mai degrabă la răsărit, decât la apus. Dacă iubitul tău este născut în zodia Capricorn, veţi vizita câteva muzee, dar nu vei fi privată de deliciile sexuale ale concediului vostru.

Vărsător: în vacanţă acest nativ îşi doreşte să cunoască oameni, locuri, aşa că nu va fi tentat să se închidă în camera de hotel. Poate doar dacă îl tentezi la o partidă scurtă de sex în cabina de duş, mai ales că voi aveţi acasă cadă în baie… Ideea e să-i faci propuneri sexuale inedite.

Peşti:acest nativ poate transforma plănuirea unei vacanţe într-o fantezie! Adoră escapadele sexuale, aşa că dacă iubitul tău a ales o destinaţie mai exotică sau, la polul opus, mai intimă, fii sigură că şi sexul cu el va fi la fel.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s