Cei mai rapizi „furnizori” de orgasme, în funcţie de zodie

Femeile care ar vrea să ştie dacă bărbaţii le pot ridica la cer direct din pat şi, mai ales, cât de scurt pot face drumul, ar face bine să consulte horoscopul. Berbecii, Gemenii, Leii şi Balanţele sunt cei mai rapizi „furnizori” de orgasme.

Astrologii dezvăluie cât de uşor poate un bărbat să aducă o femeie la orgasm, în funcţie de zodia în care s-a născut.

Berbecul trăieşte sexul în mare viteză şi cu pasiune, este jucăuş, spontan şi imprevizibil, astfel că în braţele lui calea către orgasm poate fi foarte scurtă.

Bărbatul Taur poate fi romantic şi preferă să conducă femeia pas cu pas pe culmile plăcerii, astfel „călătoria” se anunţă lungă, dar foarte plăcută.

Gemenii sunt adevăraţi cuceritori. Le place să se joace cu femeia şi să trezească în ea cele mai ascunse pasiuni, făcând-o uneori să simtă că ar putea avea orgasm chiar în public.

Racii sunt ceva mai „conservatori” când vine vorba de sex şi preferă stimulentele clasice, care pot avea efect imediat asupra femeilor fără o prea mare experienţă sexuală. Totuşi, orgasmul cu un Rac este destul de greu de atins dacă femeia cu care are de a face nu este tocmai novice sau, mai ales, dacă între cei doi este o relaţie de lungă durată.

Leul oferă orgasme rapide partenerei, cu toate că, prin definiţie, este un adept al calităţii, nu al cantităţii. În pat, Leii par a fi în concurenţă cu ei înşişi, astfel că vor da totul pentru a-şi vedea partenera satisfăcută cât mai repede şi cât mai bine.

Bărbatul Fecioară nu dă totul încă de la început, dar de îndată ce se va acomoda cu partenera şi va învăţa cum să-i provoace plăcere, se va dezlănţui şi îşi va folosi toată imaginaţia erotică pentru a te aduce la extaz cât mai repede.

Balanţele sunt amanţi desăvârşiţi, care te aduc foarte repede la orgasm, fie că atmosfera pe care o va crea va fi una romantică, fie că va miza pe spontaneitate. Îţi vada totul în pat şi va încerca să-ţi îndeplinească cele mai ascunse fantezii, atâta timp cât şi tu îi vei „plăti” cu aceeaşi monedă.

Scorpionii sunt foarte empatici, intuitivi şi receptivi la nevoile tale fizice şi emoţionale. Deşi pot aduce rapid o femeie la orgasm, preferă să nu grăbească lucrurile şi să-şi tachineze partenera, pentru a simţi, astfel, că deţine controlul. În plus, le place să se lase rugaţi înainte de a oferi unei femei orgasmele intense pe care se pricep să le provoace.

Săgetătorii nu sunt „aşi” în arta orgasmului. Cu ei, totul ţine mai mult de noroc. Asta pentru că, fiind adepţi ai experimentelor, vor încerca mereu ceva nou, ceea ce nu poate fi mereu plăcut pentru o femeie. Compatibilitatea de „gusturi” este un element cheie în relaţia sexuală cu un Săgetător, în caz contrar orgasmul fiind relativ.

Capricornii învaţă mereu de la partenerele lor de aşternut şi îşi doresc să fie experţi în satisfacerea femeilor. Astfel, dacă la capitolul tehnic totul merge strună, imaginaţia lasă de dorit.

Un Vărsător este amantul perfect într-o relaţie bazată doar pe sex. Este dispus să-ţi îndeplinească orice fantezie, este un izvor nesecat de tehnici originale, astfel că numai elementul surpriză dintr-o partidă de sex cu el te poate aduce mai aproape de orgasm. Atenţie, însă, să nu te aştepţi la prea multă implicare din partea lui, din punct de vedere emoţional.

Bărbatul Peşti este poate cel mai implicat într-o partidă de sex. El trăieşte sexul intens atât din punct de vedere fizic, cât şi sentimental, şi aproape că intră în transă, luându-şi cu el şi partenera. Orgasmele provocate de un Peşte vin mereu în mod natural.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s