Immofinanz a numit EC Harris pentru administrarea mallului din Constanţa

Fondul de investiţii austriac Immofinanz a numit compania de consultanţă EC Harris pentru administrarea mallului Maritimo Shopping Center din Constanţa, care urmează a fi inaugurat în această toamnă, scrie propertyeu.info.

EC Harris asigură conducere strategică a proiectării, a construcţiei şi costurilor de management, dar şi coordonare şi supraveghere a tuturor chiriaşilor care vor deschide aici magazine. Compania şi-a asigurat rolul de project management pentru asigurarea implicării tuturor părţilor pentru ca în toamna acestui an mallul să fie finalizat.

Luna trecută, grupul Immofinanz a anunţat preluarea întregului grup Adama, după achiziţia a 69,22% din participaţia companiei, pentru suma de 42,42 mil. euro, devenind astfel unicul acţionar. Înainte de această tranzacţie, Immofinanz deţinea 30% din Adama.

Adama a finalizat aproximativ 1.500 de apartamente de la înfiinţarea sa în 2005 şi are în curs de construcţie zece proiecte rezidenţiale. Compania are un portofoliu de dezvoltare de proprietăţi cu o suprafaţă totală de peste 1,36 mil. mp, care vor permite realizarea a peste 40 de proiecte rezidenţiale noi.

Fondul de investiţii austriac Immofinaz deţine peste 1.600 proprietăţi cu o valoare de piaţă de 8,5 miliarde de euro şi îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia.

EC Harris are 40 de birouri în 28 de ţări, cu peste 3.000 de angajaţi la nivel global. Veniturile grupului în perioada 2009-2010 au fost de 270 milioane de lire sterline.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s