Liviu Varciu se desparte de Andreea cu bataie

Iată că relaţia dintre Andreea Bododel şi Liviu Vârciu nu a mai rezistat nici măcar o lună, de la ultima ceartă. Cei doi s-au despărţit de curând, iar apropiaţi din anturajul acestora spun că ultima discuţie nu a fost deloc una amicală. Conform unor surse, Liviu a devenit foarte violent pe când se afla împreună cu Andreea şi alţi prieteni într-o vacanţă la munte. La câteva zile, tânăra le-ar fi povestit prietenilor că actorul i-ar fi dat un pumn în gură fără niciun motiv.

Liviu Vârciu a confirmat zvonul despărţirii, însă a fost rezervat în privinţa incidentului relatat de fosta lui iubită. Se pare ca acesta a fost deranjat de trecutul nu tocmai „cuminte” al Andreei, acuzând-o în momentul despărţirii că ar fi o femeie uşoară.

„Da, este adevărat că nu mai sunt împreună cu Andreea, ne-am despărţit. Oricum, probabil ca am bătut-o la cap, dar nu suficient, ca să nu mai facă prostii. Să stea în banca ei şi să ţină minte că relaţia noastră era doar a noastră. M-am săturat de asemenea domnişoare care spun ba că au sarcină extrauterină, ba că voiam să le violez, ba umblă cu prieteni de-ai mei”, a spus Liviu Vârciu.

Iată, aşadar că până la urmă cea mai bună femeie pentru Liviu este tot Adelina Pestriţu, fosta lui soţie. Aceasta a povestit recent că şi ea ştie să dea cu pumnul, snopindu-şi în bătaie o colegă de liceu.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s