Mamaia – capitala lounge-urilor

Statiunea Mamaia, cunoscuta odinioara ca fiind perla statiunilor de pe litoralul romanesc, si-a schimbat in ultimii ani “orientarea”. Chiar daca plajele sunt amenajate cu sezloguri, cu baldachine, umbrele elegante si beach-baruri, viata de noapte o intrece cu mult pe cea de zi. Cluburi de fitze se intind dintr-un capat in altul al statiunii, atragand tinerii din toate clasele sociale. In fiecare weekend, Mamaia se umple cu masini, in marea lor parte de la cateva zeci de mii de euro in sus, care fac neincapatoare statiunea de la malul Marii Negre. Tinerii care vin aici, nu s-ar duce niciodata in Bulgaria sau in Turcia. Desi cheltuiesc cateva mii de lei pe weekend, considera ca distractia din statiunea Mamaia isi merita toti banii.

Proprietarii de cluburi sunt extrem de multumiti de aceasta afacere. Desi, celebrul Bamboo s-a retras de pe litoral, din cauza neintelegerilor cu autoritatile, au ramas multe alte lounge-club-uri, printre care amintim Crema, Bellagio, Tan Tan, Bourbon. Atmosfera de aici rivalizeaza cu cea din celebrele cluburi de la Ibiza. Iar invitatii sunt pe masura.

Si strainii au remarcat schimbarea la fata a statiunii Mamaia. Recent, un website de specialitate din Rusia a introdus statiunea Mamaia in top 10 statiuni din Europa, la capitolul distractie. Este un inceput de definire a publicului tinta pe care si-l doreste statiunea Mamaia. Sa fie intr-un ceas bun.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s